Lycon a fost creat în Australia de către Lydia Jordane, terapeut în frumusețe recunoscut internațional.

Conținând cele mai fine rașini naturale, ceară de albine și uleiuri esențiale de aromaterapie, LYCON oferă rezultate superioare, înlăturând ca nicio altă ceară, părul problematic scurt de până la 1 mm. În acelasi timp, temperatura joasă, flexibilitatea și gentilitatea cerii asigură un extra-confort clientelor printr-un tratament hrănitor și restructurant chiar și pentru cea mai sensibilă piele.

Profesioniștii folosesc Lycon cu încredere, de fiecare dată, pentru a îndepărta complet toate tipurile de păr. Lycon se bucură de o recunoștință fără pereche pentru calitatea neîntrecută a produselor și integritatea profesională.

Lycon oferă o gamă largă de produse: diferite tipuri de ceară fierbinte (hot wax), ceară care se înlătură cu benzi (strip wax) și ceară unică LYCOJET, toate fiind de unică folosință, completate de loțiunile LYCON folosite pre și post epilare, care, împreună asigură un epilat complet și cu rezultate maxime.

Ceara LYCON oferă o gamă variată de arome și culori permițând profesioniștilor să creeze combinația perfectă pentru a mulțumi chiar și cele mai dificile cliente.

LYCON setează de zeci de ani standardele epilatului la scară globală rămânând constant lider mondial de piață.

Monica Lupu

Monica Lupu

Managing Director Irise Beauty

Din experiența mea, cine a descoperit produsele și tehnica Lycon nu s-a mai întors la ce produse folosea înainte.
Îl recomand, îi folosesc, îi import și îi vând pentru că produsele sunt excelente cu adevărat!

Lydia Jordane

Lydia Jordane

CEO & Founder LYCON COSMETICS

I am very honoured and excited to have Monica Lupu (Irise Beauty) to represent LYCON in Romania.
I know you will love LYCON and wishing you…
Happy LYCON Waxing!

Recunoscută ca “Regina epilatului”, Lydia a creat în tinerețe prima ceară în bucataria părinților, comandând ingrediente în secret. Cu ajutorul tatalui ei, chimist cosmetic de profesie, a reușit să descopere formula perfectă ce dă rezultate uimitoare și care azi e lider mondial de piață.

Brandul LYCON a apărut ceva mai tărziu, în 1987, fiind acum distribuit în întreaga lume și privit ca cea mai calitativă ceară de pe întreg globul.

Ceara Lycon se bucură de o binemeritată reputație ca fiind ceara Crème de la Crème din întreaga lume, aleasă de saloanele și SPA-urile din peste 60 de țări.