Tratamentul de epilat Lycon

By 21 noiembrie 2017Lycon

Pentru ca un epilat spa sau un tratament de epilat este un concept complet nou in industria noastra de beauty, vom explica aici ce inseamna exact, de ce face diferenta si de ce este recomandat.

Lycon are cele mai noi formule de ceara, blande cu pielea, gandite sa nu irite, sa nu produca disconfort, dar in acelasi timp sa indeparteze pana si firele scurte de 1 mm. Ai spune ca este suficient, insa, Lycon nu este doar o alta ceara de epilat!

Sistemul de epilat Lycon este un tratament complex si complet ce trebuie respectat exact cum se respecta pasii pentru un tratament facial. Fiecare produs folosit are un rol foarte important. Cum la tratamentul facial nu este recomandat sa amesteci gamele de produse, exact asa este si in tratamentul de epilat Lycon.

Stim ca tendinta este sa achizitionezi produsul care face diferenta in tratament, dintr-o gama de top, iar pe langa el sa folosesti produse complementare din game inferioare. Indiferent de ce tip de tratament discutam, de epilat, facial sau corporal, cu totii stim, ca profesionisti in domeniul beauty, ca acest lucru este nu doar gresit, ci si contraindicat. Poti alege un brand mediu de tratamente si sa folosesti toate gama de produse de la acelasi brand cum de asemenea poti folosi un brand de top si evident sa folosesti toata gama lor de produse. Alegerea este a ta!

Lycon este un brand premium, care ofera o experienta pe masura atat profesionistilor in beauty, cat si clientilor.

Lycon este un tratament de epilat care include mai multi pasi: analiza pielii si a parului, curatarea si dezinfectarea zonei ce urmeaza a fi epilata, aplicarea uleiului special de pre-epilare, epilatul efectiv, tratarea zonelor epilate, aplicarea produselor post-epilare conform particularitatilor pielii clientilor.

Diferenta esentiala pe care o face tratamentul de epilat Lycon fata de un epilat obisnuit este ca Lycon trateaza foliculul de par de la momentul inceperii acestuia, nu creaza senzatie de disconfort sau de arsura datorita temperaturii joase de lucru, nu indeparteaza straturi de piele, nu irita, ci lasa pielea hranita si foliculii tratati.

Respectand conditiile de igiena in lucru si toti pasii tratamentului putem reduce foliculita clientei pana la 100% si o putem ajuta in tratarea firelor de par care cresc sub piele.

In calitate de profesionisti in domeniul beauty nu putem cere sa avem rezultatele promovate de brandul respectiv daca noi in salon nu respectam protocolul pentru tratamentul ales.

Stim ca piata este sufocata de produse ne-profesionale, profesionale si ”profesionale”, tine de noi sa ne documentam si sa facem alegerile cele mai corecte pentru noi, imaginea noastra cat si pentru cliente.

Cu spor in toate,

Echipa Lycon Romania & Moldova