Cum ne pregătim, cu iubire, pentru vară

Ușor, ușor ieșim din iarna, deși vremea de afară pare că ar susține contrariul :), și ne apropiem cu pași repezi de Sărbătoarea Iubirii, de primăvară și căldură.

Indiferent dacă suntem susținători ai acestei sărbători sau nu, trebuie să recunoaștem că îndemnul ei este unul plin de semnificație. Este o zi specială doar pentru simplul fapt că promovează ceva frumos și pur. Cu adevărat, ne putem iubi tot timpul anului, însă în acest ritm alert și plin de griji, e bine să ni se mai aducă aminte din când în când că iubirea face parte din starea aia de bine ce o căutăm constant, zi de zi.

M-aș lega de aceasta sărbătoare pentru a deschide oficial perioada de pregătire a corpului pentru vară când vom ajunge să ne expunem atât musculatura cât si pielea. Așadar, ar trebui începute sau reîncepute de acum vizitele la sală, ședințele de pensat și epilat, vizitele la pedichiură, și asta pentru ca în primăvară-vară corpul să fie în formă perfectă suficient cât să ne producă acea încredere de sine care asigură succes pe toate planurile.

Pe principiul ”cu o floare nu se face primăvară” știm deja că o vizită la sală nu este suficient cât să ne tonifiem musculatura, nu mai zic de dat jos și cele câteva kg acumulate peste iarnă. Cam așa este și cu epilatul și pensatul. Putem profita de perioada imediat următoare, până vine căldura, să ne pregătim pielea și firele de păr. Cum putem face asta? Simplu, prin vizite regulate la specialiști, și mai ales la cei care chiar știu cum să îți pregătească pielea și firele de păr pentru perioada următoare, folosind produse de calitate ale căror rezultate sunt garantate.

Specialistii Brow Bar and More ne recomandă, pentru vară, sprâncenele cât mai naturale (nu cele tunse sau pensate excesiv), curățate cât să se dea forma potrivită feței oferind astfel un aspect îngrijit; de asemeni, deoarece pe timpul verii suntem supuși razelor solare iar sprâncenele se decolorează și devin mai puțin intense, tot ei ne recomandă  aplicarea unei vopsele care ne va permite păstrarea nuanței și obținerea efectului de sprânceană bogată și densă.

Același lucru se aplică și în cazul epilatului. Pentru a avea, în perioada călduroasă, o piele fină, catifelată; o perioadă de re-creștere mai mare a firelor de păr și un puf în locul firelor groase, experții de la Lycon Therapy Room recomandă ședințe de epilat constante înaintea perioadei călduroase, de asemeni folosirea acasă a scrub-urilor și eventual a unui tratament împotriva creșterii firelor de păr sub piele.

 

lycon_background